Max Dellebeke IT's Max itsmax its max

Word je gek van het slechte internet? Valt je computer wel eens zomaar uit? Geeft je printer steeds foutmeldingen? Of ben je wel eens bestanden kwijt? Bel IT’s Max en ik kom u direct helpen.

Toekomst betekent technologie. De zorg, de economie, de handel en het onderwijs; alles krijgt straks veel meer te maken met technologie. Dit wat we nu doen, is nog maar een begin. Ik vind het belangrijk hierop voorbereid te zijn. Technologie vind ik heel interessant en ik vind het leuk om met computers en apparaten te werken. Ik wil graag mijn kennis delen met mensen die hierbij hulp nodig hebben. Toen ik 8 jaar was heb ik samen met mijn vader mijn eerste computer gebouwd. Vanaf dat moment heb ik me heel erg beziggehouden met computers. Later begon mijn interesse in computers, netwerken, programmeren en elektrotechniek verder te groeien waarna ik mijn kennis steeds verder heb uitgebreid. Dit heeft in 2016 ertoe geleid dat ik dit bedrijf ben begonnen. Ik was op zoek naar een bijbaantje en het leek mij heel gaaf om van mijn hobby mijn werk te kunnen maken.

Ik zit nu in 6 vwo, het examenjaar. Hierna ga ik studeren; ik zit te denken aan technische informatica, maar ik sluit nog niks uit! In mijn vrije tijd werk ik graag aan alles wat met computers te maken heeft. Daarnaast sleutel ik graag aan brommers. Ik heb een eigen schuur gemaakt, zodat ik kan sleutelen wanneer ik wil.

Wees voorbereid op de toekomst en wacht niet te lang, bel IT’s Max!